dilluns, 13 de maig del 2019

IMPLEMENTACIÓ ALS DAUS

ELS DAUS:
Avui hem implementat als Daus, i ha sigut una experiència molt maca. Ens faltava l'Anna que no ha pogut venir per compromisos personals però tot i així la Fadwa ens ha ajudat a passar les làmines del Kamishibai!! 
D'avui no tenim fotos perquè no ens han deixat fer-ne. Com que era l'últim estàvem més tranquil·les i s'ha notat a l'hora d'explicar el conte
Ens acomiadem d'aquest blog per iniciar un de nou, amb un nou projecte i noves companyes!! 

divendres, 25 de gener del 2019

CAN SERRA


CAN SERRA:

Bon dia!!! Avui comencem una miqueta més tard que ahir però amb moltes més forces, ja que ahir després d’haver arribat a l’institut una mica disgustades amb el nostre primer dia d’implementació, no sabíem si realment ens motivava tornar a repetir el conte de la mateixa manera o amb el mateix material com a suport. És per això que vam decidir modificar el KAMISHIBAI, fent-li uns retocs. Vam anar corrents al basar per comprar materials i vam pensar un altre idea, un cop comprat vam repartir la feina i just quan acabem a començar entra la Núria amb l’Àlex i ens diuen que NO! Un contundent NO. Ens van animar dient-nos que el que havíem realitzat era un bon treball, una bona feina. El KAMISHIBAI els hi agradava molt i estaven molt contents amb els resultats que hem obtingut, després d’una bona estona de reflexió vam arribar a la conclusió de que tot el que ens deien era pel nostre bé. 
I així va ser, vam dedicar les dues hores a practicar una i un altre vegada el conte, explicar-lo d’una forma més pausada com ens havíem recomenat, amb més entonació segons el moment, amb cares més expressives, de totes les maneres possibles. 
I avui ha estat súper bé, ho hem explicat moltíssim millor que ahir. Ens ha tocat fer-ho a l’escola bressol Can Serra situada a Cardedeu, molt aprop del nostre institut. 
Aquí adjuntem una foto de Can Serra: 

Ens han felicitat per la bona implementació, el material els hi ha agradat molt i els infants han participat de manera activa en les activitats plantejades. 
Tal i com vam fer ahir, adjuntem fotos perquè veieu com gaudien els infants 
Van agafar en Kiwi i van poder jugar amb ell










dijous, 24 de gener del 2019

PETITS ARTISTES

1er dia d'implementació- PETITS ARTISTES:

El nostre primer dia ha sigut a l'escola bressol de Cardedeu els Petits Artistes. Com a primer dia no ha estat malament, no ha estat genial però hem posat les nostres forces en conjunt per poder fer-ho el millor possible. Els infants estaven contents i es mostraven molt alegres. Per part dels mestres ens van comentar alguns aspectes a millorar, aspectes que creien que ens podrien anar molt bé de cara a la pròxima implementació. 

Aspectes a millorar:

  • Teníem masses planells i això fa que els infants es despistin 
  • Que expliquéssim el conte més pausades 
  • Més plomes per a tots els infants
  • Coordinació del grup

Aspectes que han agradat molt:
  • Les dues activitats complementàries 
  • La variació del conte
  • El Kiwi, el peluix que vam realitzar

- FOTOS DEL PRIMER DIA:





dimecres, 23 de gener del 2019

1er DIA

1er DIA:

Bon dia!!!! Bon dia!!!! Bon dia al dematí, la lluna s’amaga... bon dia a tots!!
Avui estem a punt a les 07:30h a l’institut, totes quatre estem nervioses perquè és el primer dia i no sabem com anirà. Tenim tot gest per carregar el KAMISHIBAI i marxar però abans repassarem el conte, preparem el material i sobretot esmorzarem!!
Mireu quin esmorzar ens hem preparat! Croissants, cafè i llet amb cacao!





Ara si que si, agafem el KAMISHIBAI i marxem cap a Petits Artistes!



TRANSPORT

COM PODEM TRANSPORTAR EL KAMISHIBAI?

Avui ha sigut un dia tranquil, ja que només ens queda preparar-nos el conte i preparar el KAMISHIBAI per poder-lo transportar. Per començar hem fet el més important preparar-nos el conte, l’han d’explicar dues persones, hem decidit que el primer dia l’explicaran la Mónica i l’Anna.C, el segon igual i el tercer la Gemma i l’Ana.F.
L’ordre de les escoles en que serà explicat:

  • Dia 1: Escola bressol Petits Artistes (Mónica i Anna)
  • Dia 2: Escola bressol Can Serra (Mónica i Anna)
  • Dia 3: Escola bressol Els Daus (Gemma i Ana)
A part d’explicar el conte hem d’interactuar amb els infants, així que hem preparat a part de l’ocell en Kiwi, una farmaciola feta per nosaltres i el llitet d’en Kiwi. 
Mireu que maco a quedat!!:
A més a més, hem pensat idees per transportar caminant o en cotxe el KAMISHIBAI a les escoles bressols. L’Anna fa uns dies va rebre a casa el lot de Nadal i resulta que venia en una maleta amb rodes. Amb aquestes rodes podrem transportar-lo sense problemes, ja que aguanta el pes del KAMISHIBAI.

L’Anna estava molt contenta, mireu!!


HO HEM ACONSEGUIT!

HO HEM ACONSEGUIT:

Després d’estones d’angoixa per por a no arribar a temps, hem aconseguit tenir totes les fustes acabades. Sense haver fet la tècnica del transfer, però vam buscar l’alternativa que millor s’adaptés a la nostra idea, i finalment han quedat molt bé. Hem de dir que no estàvem contentes amb la nostra feina ja que creiem que hauríem d’haver arribat a temps. Ens hem preguntat el perquè?, el com podíem haver-ho fer millor, però no podem tornar enrere i hem hagut d’acceptar que la idea inicial s’ha hagut de modificar.

Som unes cracks!!!!

dimarts, 22 de gener del 2019

BUSQUEM SOLUCIONS

BUSQUEM SOLUCIONS:

Avui ha sigut un dia dur, queden pocs dies per la representació del conte, i no arribem a temps per acabar. 
Resultado de imagen de buscar alternativas
Teníem la idea de fer avui el transfer i que el pròxim un cop estigues sec treure el paper i envernissar però se'ns ha tirat el temps a sobre i hem hagut de buscar alternatives.
Tal i com ens va passar a l'inici del projecte quan volíem fer la gàvia però no era gaire bona idea, vam trobar un altre solució i és la següent:

En comptes de fer el transfer, farem impressió de totes les fotos decidides finalment (12 fotos, 6 planells a doble cara). 

Aquest és un exemple:

Aquí encara està sense enganxar