divendres, 25 de gener del 2019

CAN SERRA


CAN SERRA:

Bon dia!!! Avui comencem una miqueta més tard que ahir però amb moltes més forces, ja que ahir després d’haver arribat a l’institut una mica disgustades amb el nostre primer dia d’implementació, no sabíem si realment ens motivava tornar a repetir el conte de la mateixa manera o amb el mateix material com a suport. És per això que vam decidir modificar el KAMISHIBAI, fent-li uns retocs. Vam anar corrents al basar per comprar materials i vam pensar un altre idea, un cop comprat vam repartir la feina i just quan acabem a començar entra la Núria amb l’Àlex i ens diuen que NO! Un contundent NO. Ens van animar dient-nos que el que havíem realitzat era un bon treball, una bona feina. El KAMISHIBAI els hi agradava molt i estaven molt contents amb els resultats que hem obtingut, després d’una bona estona de reflexió vam arribar a la conclusió de que tot el que ens deien era pel nostre bé. 
I així va ser, vam dedicar les dues hores a practicar una i un altre vegada el conte, explicar-lo d’una forma més pausada com ens havíem recomenat, amb més entonació segons el moment, amb cares més expressives, de totes les maneres possibles. 
I avui ha estat súper bé, ho hem explicat moltíssim millor que ahir. Ens ha tocat fer-ho a l’escola bressol Can Serra situada a Cardedeu, molt aprop del nostre institut. 
Aquí adjuntem una foto de Can Serra: 

Ens han felicitat per la bona implementació, el material els hi ha agradat molt i els infants han participat de manera activa en les activitats plantejades. 
Tal i com vam fer ahir, adjuntem fotos perquè veieu com gaudien els infants 
Van agafar en Kiwi i van poder jugar amb ell










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada